SLIKANJE AURE

Snimanje Aure se izvodi Kirlianovom kamerom koja pokazuje energetsko stanje. Slika pokazuje: energetske slojeve, potencijalne energetske rupe u auri gde curi energija, potencijalna mestagde se akumulira višak energije, prolaz meridijana - energetskih kanala, prohodnost i stanje akupunkturnih tačaka, stanje - prohodnost i količinu okretnihčakri - glavnih energetskih čvorova u energetskom polju.

 

Te informacije korisne su za naturopatu i obučeneg iscelitelja da prepozna izvor problema na energetskom i mentalnom nivou koji dovodi do bolesti u fizičkom telu. Cilj lečenja je da se pronađe uzrok bolesti, a ne da se leče simptomi bolesti. Snimanje aure i analiza traju oko 30 minuta. Klijent dobija u pisanom obliku snimak aure i opis stanja.

 

 

 

 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.rs kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.rs je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.