GLIOBLASTOM - KUBANSKA VAKCINA CIMAHER PROTIV MOŽGANOG TUMORA GLIOBLASTOMA i ASTROCITOMA

Kubanska vakcina  CIMAHER je razvijena da deluje protiv tumora mozga glioblastoma i astrocitoma. Lek se daje infuzijom jednom nedeljno, u većini slučajeva 6 puta uzastopno (jedan i po mesec). Zatim, u narednih mesec i po dana, nastavljaju se u davati na 14 dana. Ukupno 9 infuzija Cimahera. To traje sve ukupno 3 meseca. Posle tri meseca, vrši se kontrola na osnovi snimanja Ct ili MR. Doktor spec. onkolog određuje se da li se terapija nastavlja ili se tretman završava.


Pored Cimaher vakcine u infuziji koriste se:
- GcMAF terapija za podizanje imunološkog sistema (čepići i capsule Gc proteina)
- Detoksikacija teških metala (Ion Cleans Detox apparat)
- Visokofrekventna Cell-Wave terapija 
- Ketonska ili vegetarijanska ishrana
 
 
Protokol za primenu Cimaher terapije:

- Pošaljite nam najnoviji MR ili CT (PETCT) izveštaj na engleskom ili španskom jeziku koji prosleđujemo našem onkologu u našoj klinici u Beogradu. Ako je potrebno, šaljemo  i onkologu na Kubi.
- Nakon pregleda vaše dokumentacije, onkolog odobrava vakcinu (ili ne odobrava ako proceni da u vašem slučaju neće biti dovoljno efikasna). Šaljemo vam potvrdu na mejl.
- Prvu vakcinu u infuziji treba primiti na našoj klinici Nova Vita u Beogradu, gde boravite 3 dana. Prvog dana Vas temeljno ispituje internista i onkolog, kontrolišu vam krv, urin, ekg,... Drugog dana dobijate vakcinu u infuziji. Tokom trećeg dana ostajete na posmatranju. Onda vas pre otpusta ponovo pregledamo.
- Dobicete preostalih 8 vakcina sa sobom. Morate ih prevoziti na temperaturi između 2 i 8 stepeni Celzijusa i držati ih ih u frižideru. Preostalih 8 infuzionih vakcina može vam dati lekar ili medicinska sestra u vašem kraju. 


Zakazivanje termina u našem centru CanSAVE na Vrhnici u Sloveniji na tel: +386 31 870 479.

Mi ne proizvodimo, ne prodajemo i ne reklamiramokubanske vakcine. Samo obaveštavamo članove Društva Zagrljaji zdravlja. Vakcine se proizvode na Kubi, zvanični prodavac se nalazi u Bosni i Hercegovini.

 

 

 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.rs kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.rs je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.